Acerolás C-vitamin 1100 mg + D3-vitamin 2200 NE (105 db)

Termékünk egyetlen nyújtott felszívódású tablettában egyesíti a két alapvető vitamin jótékony hatásait. Kiemelkedően magas C- és D-vitamin tartalommal és természetes acerola kivonattal támogatja immunrendszered működését.

Laktózmentes
 • Magas C- és D-vitamin tartalom
 • Nyújtott felszívódás
 • Természetes acerola kivonattal

Ár

3 497 Ft

Támogatnád immunrendszered, de nem tudod hogyan?

A Bioheal C-vitamin 1100 mg + D3-vitamin 2200 NE kiemelkedően magas C- és D-vitamin tartalommal és természetes acerola kivonattal kiegészítve támogatja az immunrendszered normál működését. Az acerola cseresznye kiváló természetes C-vitamin forrás, tartalma közel 85 szorosa a citroménak. Szervezetünk nem képes a vízben oldódó vitaminok tárolására (ilyen többek között a C-vitamin), így a felesleg gyorsan kiürül. Ezt hivatott orvosolni termékünk nyújtott felszívódása, amely biztosítja az aktív összetevők egyenletes és hosszantartó kioldódását.

Gazdaságos 105 db-os kiszerelésben kapható, amellyel hónapokon keresztül gondoskodhatsz szervezeted C- és D-vitamin szükségletéről.

Tudtad, hogy a C-vitamin hozzájárul…?

 • az immunrendszer normál működéséhez

 • a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr, az erek, a csontozat, a porcok, a fogíny és a fogak normál állapotának fenntartásához

 • a normál pszichológiai funkció fenntartásához

 • a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez

 • az idegrendszer normál működéséhez és a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokhoz

Tudtad, hogy a D-vitamin hozzájárul…?

 • az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához

 • az immunrendszer normál működéséhez

 • a kalcium és a foszfor felszívódásához

 • hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához

 • hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához

Fogyasztása javasolt: 

 • hideg, hűvös átmeneti hónapokban

 • fokozott stressz, fizikai igénybevétel, kimerültség esetén

Ha úgy érzed még nem tudsz eleget a C- és D-vitaminról, akkor olvasd el A C-vitamin, avagy a legendás "nemismerem cukor"  és D-vitamin, a mediterrán éghajlat ajánlásával című cikkeinket, amikből mindent megtudhatsz, amit a C- és D-vitaminokról tudni érdemes!

Adagolás: Napi egy filmtabletta, reggeli után, 1-2 dl folyadékkal.

                  

Száraz helyen, fénytől és sugárzó hőtől védve, kisgyermekek elől elzárva, legfeljebb 25 ⁰C-on tárolandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Összetevők: L-aszkorbinsav, stabilizátor (hidroxipropil-metil-cellulóz), tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), acerola cseresznye (Malpighia glabra) kivonat, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), módosított keményítő, színezék (kalcium-karbonát), keményítő, kolekalciferol.

Hatóanyag mennyiség filmtablettánként

Ajánlott napi bevitel %-a felnőtteknek (NRV%*)

C-vitamin

1100 mg

1375%

D3-vitamin

2200 NE (55 μg)

1100%

Acerola kivonat

25 mg

-

*NRV: ajánlott napi beviteli referencia érték %-a felnőtteknek

Nyáron is szedhetek C+D-vitamint, a D-vitamin tartalma nem okoz gondot?

Napfény hatására szervezetünk D-vitamint állít elő, ennek mennyisége a napfénynek kitett testfelület méretétől (naptej nélküli), illetve a szabadban töltött időtől függ. Nyári ruhában 20 perc napon töltött idő elegendő szokott lenni a kellő D-vitaminszint biztosításához. Ugyanakkor a napfényre érzékenyeknek, valamint azoknak, akik nem töltenek elegendő időt a szabadban nyáron is ajánlott a D-vitamin pótlása. Viszont a túladagolás elkezülése érdekében ebben az időszakban ritkábban vagy kisebb dózisú D-vitamin fogyasztása ajánlott.

Honnan tudhatom megfelelő-e a szervezetem D-vitamin szintje?

Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy elegendő-e a D-vitamin szinted, véredből be tudják vizsgálni. 

Milyen jelei vannak a C-vitamin hiánynak?

C-vitamin hiányában az immunrendszer gyengül, a fertőzésekre való fogékonyság nő. Súlyosabb esetekben a skorbut nevű betegség lép fel, ami az érfalak meggyengülésével és megrepedésével, illetve fog- és ínygyulladással járó, esetenként halálos kimenetelű betegség (bár napjainkban már nem jellemző).

Mennyi C-vitamint kell fogyasztani naponta?

A C-vitamin felszívódási vesztesége nem túl nagy, a bevitt mennyiség mintegy 75%-a hasznosul. A környezeti hatások, a stressz, lázas, esetleg műtét utáni állapotok, a fizikai munka, a dohányzás és a fogamzásgátlók szedése emeli a szükségletet. Az ajánlott napi mennyiség 80 mg, ám életmódtól függően ennél nagyobb mennyiség is biztonsággal fogyasztható.