Szerves&Természetes Króm 250 μg (70 db)

Termékünk kiváló természetes krómforrást, Moringa olifera kivonatot tartalmaz, amit a jó felszívódás érdekében további szerves krómmal egészítettünk ki.  A Természetes&Szerves krómok így egymás hatását erősítve járulnak hozzá a normál vércukorszint fenntartásához.

Laktózmentes
Cukormentes
Vegán
  • 250 µg Szerves króm
  • Fahéj kivonattal
  • Természetes krómforrással

Ár

2 633 Ft

A Bioheal Szerver&Természetes Króm Moringa oleifera kivonat formájában természetes krómot és szerves krómot tartalmaz, amit B3 -vitaminnal, fahéj- és bors kivonattal egészítettük ki. A fahéj, a krómmal együtt hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, míg a fekete bors kivonat hozzájárul a tápanyagok felszívódásához.

Tudtad, hogy…?

  • a króm és a fahéj hozzájárulnak a normál vércukorszint fenntartásához

  • a króm és a B3-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokban

  • a fekete bors támogatja a tápanyagok felszívódását

Fogyasztása javasolt:

  • fogyókúrázóknak

  • aktív szellemi munkát végzőknek

Fogyasztása nem javasolt:

  • várandós, szoptató kismamák számára

Adagolás: Naponta egy filmtabletta, étkezés után, 1-2 dl folyadékkal.

                  

OGYÉI notifikációs szám: 21155/2018

Száraz helyen, fénytől és sugárzó hőtől védve, kisgyermekek elől elzárva, legfeljebb 25 ⁰C-on tárolandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Összetevők: tömegnövelő szerek (kalcium-foszfátok, mikrokristályos cellulóz), Moringa oleifera levél kivont (10 µg króm/tabletta), stabilizátorok (polivinilpirrolidon, térhálós nátrium-karboxi-metil-cellulóz, hidroxipropil—metil-cellulóz, hidroxipropil-cellulóz, polietilénglikol), fahéj kivonat, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, talkum), Piper nigrum (fekete bors) kivonat (95% piperin tartalommal), nikotinamid, színezékek (titán-dioxid, klorofill), króm-pikolinát (240 µg króm/tabletta).

Hatóanyag mennyiség tablettánként

NRV1

Króm

250 µg

625%

B3-vitamin

3,2 mg

20%

Fahéj kivonat

20 mg

-

Moringa oleifera kivonat

100 mg

-

Fekete bors kivonat  

5 mg

-

1Napi beviteli referencia érték %-a felnőttek esetében

Mennyit krómot szükséges fogyasztani?

A króm felszívódása nagyon rossz: a nem szerves króm alig, 0,5-0,7%-ban, míg a szerves kötésben lévő króm ennél csak egy kicsivel jobban szívódik fel. Napi kiegészítésként ajánlott mennyisége 40 µg, lehetőleg szerves formából.

Milyen élelmiszerekben található króm?

Fő természetes forrása a sörélesztő, de nagy mennyiségben található még teljes kiőrlésű gabonában, húsban, sajtban, hüvelyesek magjában.

Mik a következményei a krómhiánynak?

 Feltételezések szerint hiányában megnő az esélye az I. típusú, inzulinfüggő cukorbetegségnek és a koszorúér-betegségeknek.