Egészségügyi maszk fülpánttal (3db)

Most a szájmaszk lehet a szervezeted védőpajzsa. Amit jelenleg tehetünk az az, hogy megpróbáljuk megvédeni magunkat és társainkat. Ezt nem könnyű megtenni, hiszen számos felülettel és emberrel érintkezünk naponta. De jó hír, hogy a legújabb tanulmányok szerint a koronavírus fertőzés idején viselt sebészi arcmaszkok használata meggátolhatja tünetes betegek esetén a koronavírus és az influenzavírus emberről-emberre történő átvitelét.*

  • Lágy, és nem szőtt anyagból készült
  • BFE>99% (baktériumok szűrési hatékonysága)
  • 3 db-ot tartalmaz egy csomag

Ár

590 Ft

Most minden védőmaszk vásárlása után, ugyanennyit adományozunk a Semmelweis klinikának!


Tudjuk, hogy nincs könnyű dolgod, amikor egy ilyen időszakban a saját, és szeretteid egészségét szeretnéd megóvni.
Az egészségetek megőrzése érdekében egy olyan megoldást keresel, ami nemcsak azonnali, hanem magas szintű védelmet is biztosít.

Érthető, hiszen bármikor, amikor elhagyod a lakásodat kockáztatsz és veszélynek teszed ki egészségedet, valamit az összes emberét, akivel aznap találkozol.
Amíg eljutsz a munkahelyedre, vagy csak leszaladsz a boltba rengeteg emberrel találkozol, például a metróban, de akár csak az utcán sétálva is.

Ha az egészséges életmód híve vagy, és szeretnéd minimalizálni a kockázatot, akkor a jelenlegi helyzetben nélkülözhetetlen felszerelésed lesz az otthonodból való kimozdulások során, ez a könnyedén a fülek mögé rögzíthető, száj és orrüreget védő maszk.

Tudtad, hogy…?

  • a 3 rétegének köszönhetően, maximalizálja a védelmet és akár a baktériumok 99%-át is megszűri
  • lágy, és nem szőtt anyagból készült, ami biztosítja a kényelmes viselését és nem irritálja a bőrt
  • latexmentes gumis pántja van, tehát könnyedén, másodpercek alatt fel/levehető
  • 3 db-ot tartalmaz egy csomag, tehát nyugodt lehetsz abban, hogy hetekig fokozott biztonságban élheted az életedet.

Pillanatok allatt felhelyezhető!

Egyszerű, de mégis ergonómikus kialakítás

Miért jobb választás az eldobható maszk, mint a többször használatos?

  • Mindig tökéletesen illeszkedik az arcodhoz. A többször használatos maszk hamar elveszítheti a tartását mosás következtében, és ezáltal nem rögzül tökéletesen, így könnyedén lecsúszhat az arcodról, ezzel funkcióját veszti
  • Garantáltan vírusmentes, hiszen nem kell amiatt aggódnod, hogy a mosógép jó munkát végzett-e, vagy mindenhol megfelelően sikerült-e fertőtlenítetted
  • Időt spórol Neked, hiszen csak kiveszed a tárolójából és már használhatod is, nincsenek felesleges körök a tisztításával.

A sebészi szájmaszkok nem védenek a vírusfertőzésekkel szemben.*Viszont a legújabb tanulmányok szerint a koronavírus fertőzés idején viselt sebészi arcmaszkok használata meggátolhatja tünetes betegek esetén a koronavírus és az influenzavírus emberről-emberre történő átvitelét - – derül ki egy, a Nature folyóiratban nemrégiben publikált kutatásból, amit a SOTE szemlézett.

Forrás: SOTE