Újdonságok

Próbáld ki legújabb termékeinket

Újdonságok
Szűrők

4 Termék

Mycolife - Life 100 Turbo (30 db)
Mycolife - Life 100 Turbo (30 db)

Vitaminokat, bodorrózsa és shiitake gomba kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta.

A Shiitake gomba, és bodorrózsa kivonat jótékony hatásai régóta ismertek, fogyasztásuk nagy múltra tekint vissza. A termékben található kivonatokat nagy mennyiségű C- és D-vitaminnal egészítettük ki, amelyek egymást erősítve támogatják immunrendszerünket.

Tudj meg többet
  • Magas C- és D-vitamin tartalom
  • Shiitake gomba kivonattal
  • Bodorrózsa kivonattal
Mycolife - Life 100 (100 ml)
Mycolife - Life 100 (100 ml)

Bodorrózsa és shiitake kivonatot tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő.

A Shiitake gomba, és bodorrózsa kivonat jótékony hatásai régóta ismertek, fogyasztásuk nagy múltra tekint vissza. A termékben található koncentrált hatóanyagok egymást erősítik. A termékben található alapanyagok bio minősítéssel rendelkeznek!

Tudj meg többet
  • Koncentrált Shiitake gomba kivonat
  • Bodorrózsa kivonattal
Mycolife - Life 19 (100 ml)
Mycolife - Life 19 (100 ml)

Shiitake, hernyógomba, reishi és hamvaskéreg gomba kivonatot, valamint méhpempőt tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő.

A termék négyféle gomba (hernyógomba, reishi, shiitake, hamvaskéreg gomba) ideális keverékét tartalmazza, az egyedi gyártástechnológiának hála a gombakivonatok poliszacharid tartalma akár a 70%-ot is elérheti. A felhasznált gombakivonatok bio minősítéssel rendelkeznek!

Tudj meg többet
  • Koncentrált gomba kivonatok
  • Négyféle gomba ideális keveréke
  • Méhpempővel kiegészítve
Beauty Secrets
Beauty Secrets

A dobozban két klasszis együttes erővel száll harcba a hajad, bőröd és körmöd szépségéért. Az Igazgyöngy Szépségvitamin gyöngyeiben található hatóanyag-kombináció hozzájárul az egészséges hajkoronához azáltal, hogy intenzíven táplálja a hajszálakat a gyökereiktől kezdve. Míg a Kollagén és Hialuronsav kapszuláiban található hatóanyagok hatásosan veszik fel a küzdelmet a bőröregedés ellen. A bőr újra tiszta és rugalmas lesz.

Tudj meg többet
oldalanként