Különleges ajánlat

Különleges ajánlat
Szűrők

5 Termék

Balance Secrets
Balance Secrets

A Balance Secrets-ben található termékek összetevői segítenek a fáradtság leküzdésében és elősegítik a kiegyensúlyozott mindennapok megteremtését, azáltal, hogy csökkentik a fáradtság mértékét és támogatják az idegrendszer normál működését.

Tudj meg többet
Beauty Secrets
Beauty Secrets

A dobozban két klasszis együttes erővel száll harcba a hajad, bőröd és körmöd szépségéért. Az Igazgyöngy Szépségvitamin gyöngyeiben található hatóanyag-kombináció hozzájárul az egészséges hajkoronához azáltal, hogy intenzíven táplálja a hajszálakat a gyökereiktől kezdve. Míg a Kollagén és Hialuronsav kapszuláiban található hatóanyagok hatásosan veszik fel a küzdelmet a bőröregedés ellen. A bőr újra tiszta és rugalmas lesz.

Tudj meg többet
Cardio Secrets
Cardio Secrets

A Cardio Secrets-ben található termékek hatóanyagai segítenek szívünk egészségének megőrzésében, valamint az erek normál állapotának, működésének fenntartásában.

Tudj meg többet
Slim Secrets
Slim Secrets

A Slim Secrets-ben található termékek hatóanyagai hozzájárulnak a fogyókúra során a szervezet egyensúlyának fenntartásához azáltal, hogy a króm segíti a vércukorszint normál értéken tartását, míg a C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő folyamatokhoz.

Tudj meg többet
Szépségelixír vitamincsomag + Ajándék a párodnak
Szépségelixír vitamincsomag + Ajándék a párodnak

Egy igazi szépségfokozó csomaggal készültünk most neked, amely segít kihangsúlyozni a természetes vonzerődet! Ki ne szeretne csodaszép körmöket, tiszta és rugalmas bőrt, és gyönyörű, egészséges hajat? Az Igazgyöngy Szépségvitamin és Kollagén hialuronsav kettőse pont ezekben lehet a segítségedre. De, hogy a párod se maradjon ki a jóból, most meglepheted egy Acitive Men Multivitaminnal, amit ajándékba kapsz a csomagod mellé. 


Tudj meg többet

Ár

Speciális ár 8 500 Ft Normál ár 12 942 Ft
oldalanként