Tőzegáfonya (70 db)

A termék koncentrált formában tartalmaz 400 mg tőzegáfonya extraktumot. A gyógynövény, számos más bioaktív összetevővel rendelkezik. A készítmény nem tartalmaz mesterséges színezékeket, aromaanyagot és tartósítószert.

Közeli lejártatú termék! Lejárati dátuma: 2022.04.10.

Laktózmentes
Cukormentes
  • 400 mg tőzegáfonya/kapszula
  • napi 1 kapszula

Ár

2 502 Ft

A tőzegáfonya évszázadok óta használatos a népgyógyászatban és a konyhákban egyaránt. Angol nevét daru formájú virágjáról kapta (crane > cranberry). Az amerikai tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon), a hatásáért felelős vegyületeinek köszönheti a jellegzetes színét.

Tudtad, hogy a tőzegáfonya...?

  • hasznos flavonoid vegyületeket tartalmaz,

  • Észak-Amerikában őshonos növény,

  • megfelelő körülmények között akár 100 évig is terem.

Adagolás: Napi egy kapszula, szétrágás nélkül, étkezés után 1-2 dl folyadékkal.

                  

OGYÉI notifikációs szám: 21161/2018

Száraz helyen, fénytől és sugárzó hőtől védve, kisgyermekek elől elzárva, legfeljebb 25 ⁰C-on tárolandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Összetevők: tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) kivonat, zselatin, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium dioxid).

Hatóanyag mennyiség kapszulánként

Tőzegáfonya kivonat

400 mg

Miért van az, hogy egyes esetekben nincs tele a flakon?

Azért, mert termékeink standard méretű flakonba kerülnek, kb. 2 havi kiszerelésben – így a tabletta, kapszula méretéből adódóan előfordulhat, hogy nincs tele a flakon.

Mi az oka, hogy néhány készítménynek fura illata van?

Több terméknél, főleg tablettáknál, a használt segédanyagok okozzák a fura szagot. Tabletták esetén bevonatban több, ártalmatlan, viszont a lenyelést elősegítő segédanyag található, kapszuláknál pedig magának a kapszula héjnak lehet fura szaga.