Segítünk, hogy segíthessenek

Egy ilyen nehéz helyzetben, mint amit a koronavírus teremtett nekünk, mi a Bioheal csapata is úgy éreztük, hogy tennünk kell valamit.. Valamit, amivel segítséget tudunk nyújtani azoknak, akiknek most a legnagyobb szüksége van erre.

Számtalan fronton harcolunk a vírus terjedése ellen, legtöbben az otthonunkban tesszük ezt azzal, hogy próbáljuk a legkevesebb alkalommal elhagyni, ha mégis kénytelenek vagyunk ezt megtenni, akkor is maszkot viselünk, hogy óvjuk a saját és környezetünkben élők egészségét.
Vannak viszont olyanok, akik ezt nem tehetik meg, ők a frontvonal első sorában harcolnak. Nekik a napjaik azzal telnek, hogy küzdjenek értünk, azokért akik betegen fekszenek a kórházakban.

Ilyen kitartó és önfeláldozó emberekből áll a Magyarországi Sürgősségi Mentésért és Ellátásért Alapítvány is, ahol a Sürgősségi Betegellátó Osztályon egyszerre 40 ember dolgozik és próbálnak életeket menteni. Ezt látva már egy fikarcnyi kétségünk sem volt, hogy hol tudunk hasznos segítséget nyújtani, és egyből láttunk azt is, mi lesz a mi szerepünket a történetben.
Habár mi nem tudunk közvetlenül ott lenni a kórházban, de vitaminjainkat eljuthatjuk oda, hogy megóvjuk a dolgozók egészségét, és így töretlenül folytathassák hősies munkájukat.
Összeállítottunk számukra egy speciálisan immunerősítést támogató csomagot 500 ezer Ft értékben, amely reméljük egy szuper segítséget nyújt majd nekik. 

Úgy érezzük a lehető legjobb helyre kerültek a vitaminjaink.
Ha te is úgy gondolod tudnál valamiféle támogatást  nyújtani a munkájukhoz, keresd fel őket bátran a következő weboldalon: http://surgossegialapitvany.hu/