Multivitamin nem csak nőknek!

A Bioheal rózsaszín multivitaminja

A nőies csomagolás nem feltétlenül a nőket célozza, ugyanakkor remek összetételének köszönhetően ez a multivitamin könnyen megfeleltethető a női szervezet napi vitamin és ásványi anyag szükségleteinek. A sportolóknak, fogyókúrázóknak és aktív fizikai munkát végzőknek is ajánlott komplex készítmény jó hatással van a testi és szellemi fáradékonyságra, az idegrendszer kiegyensúlyozott működésére és a szerveink összehangolt munkájára.

Most megnézzük, hogy kiknek, mikor, milyen okból javasolt a fogyasztása, és arra is kitérünk, hogy az egyes hozzávalók milyen területeket javítanak, milyen fiziológiás hasznuk van az egyéni hiányosságokra, panaszokra. Arról is szó lesz, hogy az értékes vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok hiánya milyen tünetekkel jelentkezhet, miből sejthetjük, hogy hiányt szenved a táplálkozásunk, életmódunk.

Mit tartalmaz a multivitamin?

Ez a pinkbe bújtatott készítmény 6 féle vitamint és 5 féle ásványi anyagot tartalmaz, melyek általános jó erőnlétet, jó közérzetet eredményezhetnek azoknál, akik rendszeresen fogyasztják. Ez a 11 nélkülözhetetlen hatóanyag a mindennapi stressz és munkavégzés ellensúlyozására szolgál, kevés kivétellel, bárki fogyaszthatja.

Ellenkező esetben az orvost is érdemes megkérdezni, hiszen komolyabb betegségek, meglévő kórképek esetén fontos megismerni a gyógyszerek és vitaminok kölcsönhatásait, mellékhatásait is. A termék a megszokottnál jobban koncentrál a csontok és a fogazat támogatására, emiatt a nők és férfiak is, sportolók és fizikai munkát végzők is kifejezetten szívesen fogyasztják.

Mikor kinek ajánlott?

Napi 1-2 tabletta az ajánlott mennyiség, amit gond nélkül szedhetünk hosszabb távon is. A bő folyadékbevitel, és a vegyes táplálkozás javítja a készítmény hatásfokát, érdemes étkezés után bevenni, hogy a zsírban és vízben oldódó hatóanyagok is jól hasznosulhassanak. Azoknak, akik fogyókúráznak, vagy sokat sportolnak, több ásványi anyagra lehet szükségük, mint az átlagnak, különösen nyáron! A C-és B-vitaminok felveszik a kesztyűt a gyulladások és a fáradság tüneteivel.

Szív-érrendszer, idegrendszer, szépség, éleslátás, immunrendszer

A szív és a keringés támogatására, a szív-érrendszeri kórképek megelőzése érdekében javasolt a B1-vitamin, a C-vitamin és a nyomelemek fogyasztása. Az immunrendszer általános támogatásában, a bőrünk, szépségünk megőrzése érdekében a a C-vitamin, B6-és A-vitamin mellett a szelén és a cink is hasznos anyagok! Az A-vitamin ráadásul a szemek és az éleslátás védelmében is hatásos lehet. A B-vitaminok áldásos hatása pedig az idegrendszer védelmében és a stressz leküzdésében is segít amellett, hogy kitűnő antioxidáns is.

Fókuszban a csontok és fogazat

A csontok támogatása nem csak a változókorban, de már sokkal előbb is fontos szempont lehet azoknak, akik törődnek fogaik, csontozatuk épségével, különösen, ha nagyobb terhelésnek is kiteszik ezeket a területeket. A változókor környékén pedig már szinte kötelező valamilyen kalcium-és magnézium készítmény fogyasztása, hogy elkerülhető legyen a csontritkulás, vagy épp a fogak rohamos romlása.

Honnan tudod, hogy valami hiányzik?

Ha a fent felsoroltak valamelyikéből hiányt szenved a szervezeted, akkor máris gyengébbnek, elesettebbnek, fáradékonyabbnak érezheted magad. A gyengélkedő bőr, köröm, haj, gyakori gyulladásos megbetegedések, állandó idegesség is jó indikátorai a különböző vitaminhiányoknak. A gyakori izomláz, görcsös izmok, éjszakai vádligörcs szintén beszédes lehet, és talán a legszembetűnőbb az immunrendszer gyengélkedése lehet, ami végtére is minden szervünkre, szervrendszerünkre kihat!

Kicsattanó egészséget kívánunk!