Ez a weboldal a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek
Csokis panna cotta torta
Hozzávalók a tésztához
- 140g zabliszt
- 120g quinoa
- 70g mandula liszt
- 3 evőkanál kakaópor
- 4 evőkanál kókuszolaj
- 1 evőkanál juharszirup
Hozzávalók a töltelékhez
- 3dl kókusz krém
- 2,5dl juharszirup
- 150 g étcsokoládé
- 2 evőkanál agaragar
Elkészítés
- Melegítse elő a sütőt 180 ° C-ra. Vajazzunk ki egy piteformát
- Egy élelmiszer feldolgoban zúzzuk össze a quinoát, a zablisztet, a mandula-lisztet és a kakaóport.
- Ezután adjuk hozzá a kókuszolajat és a juharszirupot.
- Erősen nyomkodjuk bele a piteforma aljába és a pereméhez.
- Süssük 15 percig, vagy amíg a kéreg aranybarna lesz.
- Keverjük össze a tejszínt, és a juharszirupot egy serpenyőben, és forraljuk fel.
- Öntsük hozzá az olvasztott csokoládét és az agaragart.
- Hagyjuk 3 percig forrni, vagy amíg az agaragar feloldódik.
- Töltsük a keveréket hűtött tortaformába.
- Hagyjuk hűlni a hűtőben körülbelül 4 órán át.
- Díszítsük a süteményt gyümölcsökkel!
Jó étvágyat!