Diozmin+Heszperidin 500 mg

Készítményünk fő összetevői (diozmin és heszperidin, melyek mikronizált formában kerültek termékünkbe) mellé vörösszőlő mag kivonatot, valamint csalánlevél kivonatot tettünk, amelyek segítenek fenntartani az erek egészségét, illetve a nehézláb érzés csökkentését.

Ár

Speciális ár 2 650 Ft Normál ár 3 312 Ft

Ereink ki vannak téve a szabadgyökök károsító hatásának, amennyiben nem fogyasztunk elég antioxidánst. A dohányzás, mozgásszegény életmód nagy mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy a szabadgyökök károsíthassák érfalunk, ezáltal romoljon a vérkeringésünk. Ennek eredményét lábunkban érezhetjük a leginkább. Termékünkben lévő hatóanyagok segítséget nyújtanak az erek egészségének megőrzésében, antioxidáns hatással rendelkeznek, segíthetnek csökkenteni a nehéz-láb érzést.

Ön tudta, hogy…?

  • a C-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez, valamint a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül az erek normál állapotának és működésének fenntartásához
  • a csalán támogatja az erek működését, segít csökkenteni a nehéz-láb érzést, valamint támogatja az immunrendszer működését, segít megőrizni szívünk egészségét
  • a vörösszőlő segít az egészséges érrendszer fenntartásában, antioxidáns hatással rendelkezik
  • Mikronizált diozmin és heszperidin
  • Vörösszőlő mag és csalánlevél kivonattal
  • C-vitaminnal

Összetevők: mikronizált diozmin, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), L-aszkorbinsav, mikronizált heszperidin, csalánlevél (Urtica dioica) kivonat, vörös szőlőmag (Vitis vinifera L.) kivonat, maltodextrin, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid, talkum), stabilizátor (hidroxipropil-metil-cellulóz), színezékek (titán-dioxid, sárga vas-oxid, vörös vas-oxid).

Hatóanyag mennyiség

1 filmtablettában

NRV1

Diozmin

450 mg

-

Heszperidin

50 mg

-

C-vitamin

80 mg

100%

Csalánlevél kivonat

(Urtica dioica)

40 mg

-

Vörösszőlőmag kivonat (Vitis vinifera)

40 mg

-

1NRV: napi beviteli referencia érték %-a felnőttek esetében