Körtesaláta mustáros hússal
február 23, 2019

Körtesaláta mustáros hússal

 Untitled design

Hozzávalók

  • 2 evőkanál juharszirup
  • 1 evőkanál Dijoni mustár
  • 100 g sertéshús szelet
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál almabor ecet
  • 200 g körte, vékonyra szeletelve
  • 3 csésze vízitorma
  • 80 g bébi spenót
  • 60 g pekándió, apróra vágva
  • 3 retek, vékonyra szeletelve

 

Elkészítés

  • Melegítsük fel a serpenyőt.
  • Keverjük össze a juharszirupot és a mustárt egy tálba. Adjuk hozzá a sertéshúst és forgassuk meg benne.
  • Süssük grillre 2 percig mindkét oldalát, vagy addig, amíg nem sül át. Szeleteljük fel.
  • Eközben keverjük össze az olajat és az ecetet egy kis tálban.
  • Helyezzük a körtét, vízitormát, spenótot, pekándiót és retket egy nagy tálba. Adjuk hozzá az öntetet.
  • A saláta tetejére mehet is a hús.

 

Jó étvágyat!

 

c Mennyiség Bioheal ajánlás
     
kcal 696,20  -
Fehérje, g 13,83  -
Szénhidrát, g 69,10  -
Zsírok, g 4,25  -
A-vitamin, μg 231,00 29%
B12-vitamin, μg 0,00 0%
B6-vitamin, mg 0,22 5%
C-vitamin, mg 12,15 1%
Cink, mg 3,25 14%
D-vitamin, μg 0,00 0%
E-vitamin, mg 1,49 1%
Folsav, μg 35,76 6%
Foszfor, mg 233,09 11%
Kalcium, mg 114,52 11%
Kálium, mg 547,68 27%
K-vitamin, μg 234,01 312%
Magnézium, mg 128,31 34%
Mangán, mg 2,63 131%
Niacin, mg 2,95 6%
Pantoténsav, mg 0,40 2%
Réz, mg 0,70 70%
Riboflavin, mg 0,24 6%
Szelén, μg 13,34 9%
Tiamin, mg 0,20 6%
Vas, mg 3,68 15%

 

Címke:
Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.