Gyors „pork chow”
február 15, 2019

Gyors „pork chow”

Untitled design-3 

Hozzávalók

  • 350g friss ázsiai tészta
  • 60ml osztriga szósz
  • 1/2 teáskanál őrölt fehér bors
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • 1 evőkanál mogyoróolaj
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • 2 cm-es friss gyömbér, meghámozva, finoman reszelve
  • 250g-es csomag főtt és szálakra szedett sertéshús
  • 1 teáskanál kukorica keményítő
  • 120ml húsleves
  • 225g-os kevert káposzta mix
  • 1 marék, apróra vágott friss korianderlevél
  • Lime szelet a tálaláshoz

 

Elkészítés

  • Helyezzen tésztát egy hőálló tálba és készítsük el a leírtak szerint.
  • Eközben egy tálban keverjük össze az osztriga mártást, a fehér borsot és a szójaszószt. Melegítsük fel az olajat egy wokban közepesen magas hőfokra.
  • Adjuk hozzá a fokhagymát és gyömbért.
  • Keverjük 1 percig, vagy amíg illatos lesz.
  • Adjuk hozzá a szósz keveréket a sertéshúst a wokhoz.
  • Keverjük össze 2–3 percig, vagy addig, amíg át nem melegszik.
  • Keverjük símára a kukorica keményítőt a húslevessel.
  • Adjuk hozzá a húshoz.
  • Ezután keverjük bele a tésztát és forgassuk 3-4 percig.
  • Adjuk hozzá a koriandert és a káposztát és forgassuk egyszer át.
  • A tetejét szórjuk meg extra korianderrel esetleg mogyoróval.

 

Jó étvágyat!

c Mennyiség Bioheal ajánlás
     
kcal 1231,40  -
Fehérje, g 63,14  -
Szénhidrát, g 167,48  -
Zsírok, g 4,94  -
A-vitamin, μg 286,20 36%
B12-vitamin, μg 0,07 1%
B6-vitamin, mg 0,36 9%
C-vitamin, mg 21,91 2%
Cink, mg 3,21 13%
D-vitamin, μg 0,00 0%
E-vitamin, mg 2,96 3%
Folsav, μg 47,86 8%
Foszfor, mg 686,56 33%
Kalcium, mg 192,26 19%
Kálium, mg 1283,43 64%
K-vitamin, μg 47,71 64%
Magnézium, mg 158,89 42%
Mangán, mg 0,38 19%
Niacin, mg 9,06 19%
Pantoténsav, mg 0,66 4%
Réz, mg 0,70 70%
Riboflavin, mg 0,64 15%
Szelén, μg 66,78 45%
Tiamin, mg 0,39 12%
Vas, mg 7,20 30%

 

Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.