Sajtos pestós rolád
január 10, 2019

Sajtos pestós rolád

 Untitled design-14

Hozzávalók

  • 100g finoman reszelt cheddar sajt
  • 50g finoman reszelt parmezán
  • 4 fagyasztott levelestészta felengedve
  • 85 g zöld Pesto
  • 90 g vörös Pesto
  • aszalt paradicsom kisebb darabokra vágva
  • Olívaolaj spray

 

Elkészítés

  • Melegítsük elő a sütőt 220C fokra. Béleljük ki sütőpapírral.
  • Keverd össze a cheddar sajtot és a parmezánt egy tálba.
  • Helyezzük a tésztát egy enyhén belisztezett munkafelületre.
  • Vágja félbe a lapot, és helyezze egymásra a két felet. A szeletelt paradicsomot tegyük rá az egyik felére, és kenjük meg pestoval.
  • A pestóra szórjunk rá sajtot. Nyomkodjuk rá határozottan.
  • Tekerjük össze lazán a kettő lapot.
  • Készítsük el a maradék tésztát is.
  • A tésztatekercsek tetejét a kenjük meg még egy kevés pestoval és a maradék sajtot is szórjuk rá.
  • Vágjuk fel a roládokat 6 darabra.
  • Óvatosan nyomkodjuk össze a végét és helyezzük az előkészített tálcára, de hagyjuk teret a növekedésre.
  • Süssük 15-20 percig, vagy amíg megpuffad és aranybarna lesz.

 

Jó étvágyat!

 

c Mennyiség Bioheal ajánlás
     
kcal 1950,10  -
Fehérje, g 59,32  -
Szénhidrát, g 76,06  -
Zsírok, g 49,82  -
A-vitamin, μg 329,16 41%
B12-vitamin, μg 0,89 12%
B6-vitamin, mg 0,12 3%
C-vitamin, mg 0,00 0%
Cink, mg 5,59 23%
D-vitamin, μg 0,52 1%
E-vitamin, mg 8,72 9%
Folsav, μg 23,16 4%
Foszfor, mg 898,89 43%
Kalcium, mg 1279,11 128%
Kálium, mg 731,82 37%
K-vitamin, μg 176,73 236%
Magnézium, mg 97,37 26%
Mangán, mg 1,11 56%
Niacin, mg 2,73 6%
Pantoténsav, mg 1,27 7%
Réz, mg 0,28 28%
Riboflavin, mg 1,38 33%
Szelén, μg 43,15 29%
Tiamin, mg 0,25 8%
Vas, mg 2,58 11%

 

Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.