Gnocchi háromsajtos szósszal
január 10, 2019

Gnocchi háromsajtos szósszal

 Untitled design-4

Hozzávalók

  • 150g csésze finom reszelt parmezán sajt
  • 200g mascarpone sajt
  • 60ml csésze tej
  • 100 g enyhe kéksajt
  • 625g csomagolt gnocchi
  • 2/3 csésze durván apróra vágott dió, megpirítva
  • 1 evőkanál apróra vágott friss metélőhagyma
  • Rukkola a díszítéshez

 

Elkészítés

  • Tegyük fel közepes hőfokra a három sajtot és a tejet egy serpenyőbe.
  • Kevergetve főzzük 3-4 percig, vagy amíg egyenletes krémes lesz az egész. Ne forraljuk fel!
  • Borsozzuk meg kicsit ízlés szerint.
  • Eközben főzzük meg a gnocchit a csomagolás előírtak szerint sós vízben. Ha elkészült alaposan csöpögtessük le.
  • Adjuk hozzá a gnocchit a sajtszószhoz és keverjük össze.
  • A tetejére szórjuk rá a diót és a rukkolát.

 

Jó étvágyat!

c Mennyiség Bioheal ajánlás
     
kcal 3116,10  -
Fehérje, g 124,41  -
Szénhidrát, g 209,79  -
Zsírok, g 70,12  -
A-vitamin, μg 668,52 84%
B12-vitamin, μg 1,38 18%
B6-vitamin, mg 0,65 15%
C-vitamin, mg 0,89 0%
Cink, mg 10,72 45%
D-vitamin, μg 0,88 1%
E-vitamin, mg 4,89 5%
Folsav, μg 73,52 12%
Foszfor, mg 1498,06 71%
Kalcium, mg 1256,36 126%
Kálium, mg 969,96 48%
K-vitamin, μg 6,48 9%
Magnézium, mg 346,13 92%
Mangán, mg 5,22 261%
Niacin, mg 3,41 7%
Pantoténsav, mg 2,00 11%
Réz, mg 1,73 173%
Riboflavin, mg 1,24 29%
Szelén, μg 61,30 41%
Tiamin, mg 0,40 12%
Vas, mg 7,07 29%

 

 

Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.