Gluténmentes magos ropogtatós
január 10, 2019

Gluténmentes magos ropogtatós

 Untitled design-3

Hozzávalók

  • Marék napraforgómag
  • 2 evőkanál fekete chia mag
  • 1 evőkanál szezámmag
  • 6 evőkanál barna lenmag
  • 5 evőkanál tökmag
  • 160ml meleg víz
  • 1 teáskanál tengeri só

 

Elkészítés

  • Keverjük össze a magokat egy tálban. Adjunk hozzá meleg vizet. Tegyük félre, időnként keverjük meg, 20 percig vagy amíg a víz fel nem szívódik. Keverjük hozzá a sót. Szórjuk meg borssal.
  • Melegítsük elő a sütőt 160 ° C-ra. Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral.
  • Kanalazzuk ki a tésztát a tepsire, és egyengessük ki 5 mm vastagságúra.
  • Süssük 1 órán keresztül, vagy amíg aranybarna és ropogós lesz. Hűtsük le a tálcát és törjük szét nagyobb darabokra.

 

Jó étvágyat!

Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.