Zöldséges sajtos koszorú
december 21, 2018

Zöldséges sajtos koszorú

 Untitled design-24

Hozzávalók

  • 2 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 2 teáskanál apróra vágott friss kakukkfű
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • 700g sütőtök, 2cm-es darabokra vágva
  • 1 apró chili, apróra vágva
  • 4 levelestészta, kicsit felengedve
  • 200 g camembert, 12 ék alakú szeletre vágva
  • 1 tojás, enyhén felverve
  • 250g koktélparadicsom, felezve
  • Friss bazsalikom levelek díszítésez

 

Elkészítés

  • Melegítsük elő a sütőt 200 ° C és béleljünk ki egy tálcát sütőpapírral.
  • Keverjük össze az olajat, a kakukkfüvet és a fokhagymát egy tálban. Adjuk hozzá a sütőtököt és a chilit. Sózzuk és borsozzuk.
  • Helyezzünk az előkészített tálcára és süssük 25 percig, vagy amíg meg nem puhul. Hűtsük le a tálcán.
  • Növelje a sütő hőfokát 220 ° C –ra.
  • Készítsünk elő még egy tálcát és fedjük le sütőpapírral.
  • Tapasszuk össze a tésztát, hogy egy nagy négyzetet képezzen.
  • Vágjon egy 30 cm-es kört a tésztába és a felesleget tegyük odébb.
  • Mérjünk ki a közepétől egy 13cm-es kört de ne vágjuk ki!
  • A kör középpontjától a kis körív felé vágjuk fel a kis kört 8db ék alakba. ( a kör sezélét ne vágjuk ki!
  • Osszuk szét a sajtot a tésztán de hagyjunk a legszélén 3 centis peremet.
  • Tegyük rá a zöldségeket.
  • Hajtsuk fel a 2 cm-es szegélyt a töltelékre éshajtsuk be a 8 éket kifelé, hogy a két széle a koszorúnak összeérjen.
  • Kenjük meg a tésztát tojással.
  • Süssük 30 percig,majd adjuk hozzá a paradicsomot az utolsó 5 percben.
  • Díszítsük bazsalikommal és friss paradicsommal.

 

Jó étvágyat!

Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.