Caprése koszorú
december 19, 2018

Caprése koszorú

 Untitled design-22

Hozzávalók

  • 750g nagyobb koktélparadicsom
  • 2 csokor friss bazsalikom
  • 80g makadámdió, pirított
  • 70g csésze reszelt parmezán
  • 50ml csésze extra szűz olívaolaj
  • 3 teáskanál citromlé
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma
  • 180 g bébi mozzarella

 

Elkészítés

  • Vágjuk le a koktélparadicsomok felső 5mm-ét. Óvatosan kanalazzuk ki a belsejét kicsit.
  • A nagyobb bazsalikom leveleket tartsuk meg koszorúnak, a kisebbeket tegyük félre.
  • Tegyük egy turmixba a makadámdiót, adjuk hozzá a citromot, a fokhagymát, a bazsalikomot, parmezánt és az olíva olajat.
  • Sózzuk meg ízlés szerint.
  • Töltsük be a pasztát egy nagy töltőzsákba.
  • Vágjuk félbe a mozzarella golyókat, vagy ha kell, negyedekre.
  • Töltsük meg a paradicsomot a krémmel majd a mozzarellával.
  • A nagyobb bazsalikomlevelekből készítsünk egy körülbelül 25 cm átmérőjű koszorút és helyezzük rá körbe a paradicsomot.

 

Jó étvágyat!

 

Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.