5 egyszerű módja, hogy több magnéziumot fogyasszunk
november 17, 2018

5 egyszerű módja, hogy több magnéziumot fogyasszunk

 Untitled design-3

A magnézium a negyedik legnagyobb mennyiségű ásványi anyag az emberi szervezetben, amely létfontosságú szerepet játszik több száz fiziológiai folyamatban. A szervezetünknek magnéziumra van szüksége a vérnyomáshoz, a regenerálódáshoz, a sportteljesítményhez, az energiaszinthez és még sok máshoz. A probléma, hogy sokan szenvednek magnézium hiányban. Szerencsére a szervezet számos módon jelzi, ha nem kap elég magnéziumot.

 

A magnéziumban az a jó, hogy a természetben is bőségesen előfordul és könnyedén hozzáadható napi rutinunkhoz.

 

Íme a mi öt egyszerű módja annak, hogy magnéziumot vigyünk be a szervezetünkbe!

 

ÉLELMISZEREKKEL

Először is, a magnézium számos élelmiszerben előfordul, amit eszünk, ezért első sorban egy egészséges étrend kialakítására koncentráljunk. Nem kell túlbonyolítani, minden nap fogyasszunk leveles zöldségeket, valamint a diófélék és a magvakat. A kakaópor szintén egyike a mi kedvenc magnézium forrásunknak, így az is tökéletes választás.

 

A TOP MINŐSÉGŰ TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK

A napi magnézium szint feltöltése segít a stressz kezelésében egész nap. További információ a magnézium fogyasztással és a Bioheal termékkel kapcsolatban a weboldalon megtalálható!

http://shop.bioheal.hu/index.php?route=product/list&keyword=magnézium&description=1

 

 

ESTI FÜRDŐ

A magnézium szintedet nem csak ételekkel és táplálékkiegészítőkkel tudod növelni. Egy meleg fürdő egy kis epsom sóval nem csak olcsó, de hatékony és megnyugtató is.

 

FELÜLETI MAGNÉZIUM OLAJ

Bioboltokban lehet kapni magnézium olajat, amit a lábadba vagy kezedbe masszírozva ellazíthatod magad, miközben magnéziumot juttatsz a szervezetedbe.

 

AKADÁLYOZD MEG A SZERVEZETED MAGNÉZIUM PAZARLÁSÁT

Na de mégis hogyan?

Csökkentsd a glutén, a cukor, túlfőtt zöldségek, a só, csapvíz és a kávé fogyasztását. Ezek ugyanis mind az ellen vannak , hogy a szervezet megfelelően felhasználja a  magnéziumot.

A magnézium segíthet olyan problémákon, mint a depresszió, stressz, alvási problémák.

 

Címke:
Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.