Fehércsokis panna cotta torta

Fehércsokis panna cotta torta
július 4, 2018

Fehércsokis panna cotta torta

Image-1

Hozzávalók a tésztához

  • 135g Zabpehely
  • 50g mogyoróliszt
  • 12 szem kimagozott datolya
  • 4 evőkanál kókuszolaj

Hozzávalók a krémhez

  • 400ml kókusztejszín
  • 50g fehércsokoládé
  • 2 teáskanál zselatin

 

Elkészítés

  • Kenjünk ki egy 23 cm átmérőjű piteformát kókuszolajjal.
  • Egy élelmiszer feldolgozóban keverjük össze a zabpelyhet a mogyoróliszttel, majd adjuk hozzá a datolyát és a kókuszolajat.
  • Dolgozzuk egyenletesre.
  • Kezünk segítségével nyomkodjuk az előkésztett forma aljába és oldalára. Tegyük a hűtőbe, amig készítjük a krémet.
  • Közepes serpenyőben keverjük össze a fehércsokoládét a kókusztejszínnel és kevergessük addig, amíg elkezd forrni. Vegyük vissza a hőfokot.
  • Keverjük bele a zselatint és kevergessük további 5 percig.
  • Öntsük a krémet az elkészített piteformába és tegyük a hűtőbe hűlni legalább 4 órára.
  • A tetejét díszítsük kedvenc gyümölcseinkkel.

 

Jó étvágyat!

 

c Mennyiség Bioheal ajánlás
     
kcal 3412,60  -
Fehérje, g 68,91  -
Szénhidrát, g 284,40  -
Zsírok, g 111,43  -
A-vitamin, μg 987,00 123%
B12-vitamin, μg 0,31 4%
B6-vitamin, mg 0,27 6%
C-vitamin, mg 1,02 0%
Cink, mg 8,13 34%
D-vitamin, μg 4,16 6%
E-vitamin, mg 18,64 19%
Folsav, μg 22,31 4%
Foszfor, mg 1203,54 57%
Kalcium, mg 511,14 51%
Kálium, mg 1839,18 92%
K-vitamin, μg 15,82 21%
Magnézium, mg 491,34 131%
Mangán, mg 7,51 376%
Niacin, mg 4,05 8%
Pantoténsav, mg 1,34 7%
Réz, mg 2,01 201%
Riboflavin, mg 1,36 32%
Szelén, μg 59,41 40%
Tiamin, mg 0,53 16%
Vas, mg 10,66 44%
Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.