Lendülj formába 1 hónap alatt!
május 23, 2018

Lendülj formába 1 hónap alatt!

 

A tökéletes bikinibody-hoz hónapok kellenek, azonban ha nem kezdtek el eddig, ne ess kétségbe, van mit tenned! 1 hónap alatt is nagy változást lehet elérni ha odafigyelsz a táplálkozásra és minden nap mozogsz egy keveset!

 

Az alábbi gyakorlatok mindegyike legalább 3 fő izomcsoportot céloz meg, tehát okosan fogsz edzeni, nem pedig még többet.

 

Milyen eredményre számíthatsz? Szép lapos hasra, karcsúbb karokra, formásabb fenékre és combokra. Végezd el ezt az edzéssorozatot legalább hetente 4 alkalommal, és az eredmény látványos lesz.

A gyakorlatokból annyit végezz, hogy 20 percig keményen edz. Minden gyakorlatot egy héten legalább kétszer csinálj meg, továbbá minden edzés után végezz 15 perc magas intenzitású kardiót ( HIIT cardio).

Emellé ajánlott a pihenő napokon is 45-60percet kardiózni, valamint egészségesen táplálkozni és figyelni a napi folyadékbevitelre.

 

Lábemelés

10-10 ismétlés

Állj váll szélességű terpeszben. Fogj a kezedben két kis súlyzót. Emeld meg az egyik lábad előre nyújtva vízszintes szintig, emeld fel mind két karod a magasba ( tenyerek befelé nézzenek) , és tartsd ki 2 másodpercig. Ismételd meg másik lábbal is.

 FI060105WELFE002      

Előre kitörés

10-10 ismétlés

Állj váll szélességű terpeszben. Fogj a kezedben két kis súlyzót. Lépj ki az egyik lábaddal előre, miközben a karodat emeled oldalra. Arra figyelj, hogy kitörés közben a térd ne menjen a boka elé. Tartsd ki 2 másodpercig és arra figyelj hogy ne lendületből térj vissza alapállásba, hanem erőből.

FI060105WELFE003 

Lábemelés

5-5 ismétlés

Helyezkedj el fekvőtámasz pozícióban, vállszéles támasszal. Emeld meg az egyik lábad vízszintesig majd csinálj 5 kicsi lábemelést. Csináld meg mindkét lábra. Nyújtsd ki az egyik lábad, emeld vízszintes magasságba és csinálj 5 fekvőtámaszt. Csináld meg a másik lábadra is.

 FI060105WELFE004

 

Négykézláb lábemelés

10-10 ismétlés

Az alappozíció négykézláb lesz, karok a váll alatt. Ellentétes kezet-lábat nyújtsuk ki oldalra, majd egyszerre emeljük meg anélkül, hogy kimozdulnánk a középpontból. Tartsuk meg 2 másodpercig, majd tegyük vissza. Kiinduló helyzetbe. Ismételjük meg egy oldalra 10x, majd a másikra.

 FI060105WELFE006

Fordított planking

10 ismétlés

Ülj egyenesen nyújtott lábbal és tedd a kezeidet magad mellé. Told ki magad egyenesen, próbáld meg a spicceddel megérinteni a talajt- tartsd ki a gyakorlatot 3 másodpercig majd ereszkedj vissza.

 FI060105WELFE005

Lábkörzés

10 ismétlés

Nyújtsd ki magad elé a lábad és támaszkodj a könyöködre. Emeld meg a lábad, formázz V alakot és összeszorított lábakkal csinálj 10 lábkörzést.

 FI060105WELFE011

Hasprés

10 ismétlés

Ülő helyzetben hasadhoz húzod a lábad, majd bicskába kinyitod és kitartod 2 másodpercig majd visszahúzod.

 FI060105WELFE008

 

 

Címke:
Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.