3 természetes módszer a fogfehérítésre
május 6, 2018

3 természetes módszer a fogfehérítésre

 IMG_1467

A fogfehérítés egy több milliárd dolláros iparág, de sajnos sok fogfehérítő kezelés olyan kemény vegyi anyagokat tartalmaz, amelyek miatt a fogak érzékenyek maradnak sokáig.

 

Természetesen egyik ilyen dolog sem pótolja a normál fogápolást, de ezek a módszerek nagyszerűen működnek a szokásos fogmosás és fogselyem rutin mellett.

 

Faszén

 

Rémisztőnek tűnik, miközben csinálod, és egy percig teljesen elgondolkodsz, hogy az egész egy megtévesztés. A faszénnel való fogmosás után a szokásos módon öblítsed ki a szádat és a kefét, és észre fogod venni, hogy fogaid fehérebbek.

 

Ez azért működik, mert az aktív szén rendkívül nedvszívó porózus anyag, amely olyan anyagokat támad, mint a tannin, amik a fogakat és sárga vagy barna színűvéteszi. Előfordulhat, hogy más pozitív hatásai is vannak a szájüregben:

 

Az eddigi kutatások azt mutatták, hogy az aktív szén hasznos lehet a száj pH-ja és egészségi állapotának helyreállításában, és ezáltal hatékonyan elkerülheti a fogszuvasodást és a baktériumokat, amik a fogínygyulladást okozzák.

 

Néhány hasznos tipp, hogyan végezd a fogmosást:

 

Tarts egy mikroszálas ruhát kéznel, hogy könnyebb legyen a takarítás, mivel a szén lehullhat vagy rácseppenhet a pultra és a mosdóra.

Egyszerűen csak mártsd bele a nedves fogkefét a porszénbe, amit egy kis üvegben tárolsz.

 a pulton, és szokás szerint kefével. Moss vele alaposan fogat 2-3 percen keresztül.

Nagyon fontos, hogy az aktív szén aktív megfelelő minőségű legyen. ( széntabletta például összetörve amit hasmenésre is adnak) Ez nem ugyanaz, mint a faszén a grillből … azt ne használd.

Első héten minden nap csináld meg, majd ezután elég hetente egyszer.

 

Olajas öblögetés

Kókuszolajal való öblögetés – Hogyan használjuk a kókuszolajat a szájüregi egészség javítására?

Az alapkoncepció, hogy kókuszolajjal vagy szezámolajjal kell öblögetni 20 percen keresztül, hogy eltávolítsa a baktériumokat a szájból. A kókuszolaj hatékonynak bizonyul a baktériumok ellen, amelyek hozzájárulnak az ínybetegségek kialakulásához.

 

Fogfehérítő paszta

 

Házi fogfehérítő fogkrém recept a következőket tartalmazza:

Tiszta kalcium-karbonát por

xilit por

kókuszolaj

Ez a kombináció tartalmazza a természetes kalciumot (ásványi anyag, amelyre a fogaknak szüksége van és segít megölni a baktériumokat.

 

Címke:
Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.