Aloe vera előnyei a diéta során
április 19, 2018

Aloe vera előnyei a diéta során

 IMG_4CD73E268BE0-1

Az aloe verának több előnye van, mint a napégés gyógyítása. Nagy hatással van az egészségre, ezért fontos szerepet játszik a bélrendszer gyógyításában. Az Aloe Vera hagyományosan gyógyító és gyógynövénynek számít, amelyet gyulladáscsökkentő, nyugtató, antibakteriális tulajdonságai miatt használják.  Ezen kívül vitaminokkal és antioxidánsok van tele. Az aloe vera előnyeinek hagyományos felhasználási módjai közül sok a mai gyógyításban is jelen van.

 

Hatása az emésztésre

Az egyik legismertebb előnye az, hogy képes segíteni a megfelő emésztést és a bélműködést. Az Aloe veraról bizonyított, hogy segít a székrekedés kezelésében, és ez az egyik legjobb trükkünk a jobb bélmozgás elősegítésére.

 

Az aloe vera gyógyító és nyugtató tulajdonságai szintén hasznosak más emésztési problémákra is, mint a gyomorégés vagy az IBS.

 

Méregtelenítő tulajdonsága

Már tudjuk, hogy az aloe vera segíti az emésztést, és támogatja a méregtelenítés egyik igen lényeges részét. Az aloe verát fogyasszuk vízzel vagy smoothieval, ugyanis ez egy nagyszerű módja, hogy elősegítsük a megfelelő bélműködést és kiürítsük a méreganyagokat a szervezetünkből.

 

Az Aloe Vera gazdag vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokban – azokban tápanyagokban, amik a máj, a vese optimális működéséhez szükségesek.

 

Stresszoldó

Az Aloe Vera nem csak a méregtelenítést segíti, hanem az idegrendszert is meg tudja nyugtatni. Az Aloe vera egy adaptogén – amely segít a szervezetnek a stresszhez való alkalmazkodásban. Az adaptogének, mint az Aloe Vera, segítik a stressz kezelését, nem engedi, hogy a kortizol szinted az egekbe szökjön.

 

Lúgosítja a szervezeted

A lúgos ételek fogyasztása a diéta fontos része. Ha megfelelően lúgos a szervezet, csökkentheti a gyulladás, javítja az immunrendszert és még akár a rákot is megelőzheti!

 

Erősíti az immunrendszert

Az Aloe vera előnyei közé tartozik az immunrendszer erősítése az antioxidánsokkal, aminosavakkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Az Aloe vera immunerősítő poliszacharidokat tartalmaz, amelyek segítik az immunrendszert a megfelelő működésben.

 

 

Hogyan élvezd ki az Aloe vera jótékony hatásait?

Minden nap adj egy dl aloe verát a reggeli vizedhez vagy turmixodhoz, és érezni fogod a hatását!

 

Címke:
Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.