Vendégváró falatok

Vendégváró falatok
március 31, 2018

Vendégváró falatok

 

Dinnyés kecskesajtos bruschetta

 IMG_6A675BF39111-1

Hozzávalók

  • 150 g kecskesajt
  • 1/2 teáskanál finomra reszelt narancshéj
  • 1/2 teáskanál finoman reszelt citromhéj
  • 6 szelet kenyér
  • 6 szelet prosciutto
  • 500g sárgadinnye
  • Méz ízlés szerint
  • Friss menta levelek díszíteni

 

Elkészítés

  • Keverjük össze a kecskesajtot a citrom és narancshéjjal. Sózzuk borsozzuk meg.
  • Kenjük meg a kecskesajttal a bruschettát, majd tegyük a tetejére a dinnyét és a sonkát. Szórjuk meg egy kis borssal, majd díszítsük mentalevéllel.

 

Fetás datolya

 IMG_1BF1E8EC970D-1

Hozzávalók

  • 12 datolya
  • 12 levél petrezselyem
  • 100g alacsony zsírtartalmú feta, 1cm vastag szeletekre vágva
  • 6 vékony szelet prosciutto, félbevágva
  • 1 evőkanál extra szűz olívaolaj

 

Elkészítés

  • Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
  • Vágjunk egy csíkor a datolyán vegyük ki belőle a magot, majd tegyük bele a fetát és a petrezselymet.
  • Tekerjük körbe a sonkával és kössünk rá egy csomót.
  • Tegyük be a sütőbe és süssük 5-8 percig vagy amíg átmelegszik.

 

Jó étvágyat! 

Címke:
Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.