Krémes mogyoróvajas süti
január 28, 2018

Krémes mogyoróvajas süti

 IMG_D454D96045ED-1

Hozzávalók

  • 200g mogyoróvaj
  • 220g barna cukor
  • 150g xilit
  • 225g vaj habosra verve
  • 2 tojás
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1 teáskanál vanília kivonat
  • 325g liszt

 

Elkészítés

  • Verjük fel habosra a vajat a mogyoróvajjal, a barna cukorral és a xilittel.
  • Adjuk hozzá a tojást és verjük tovább.
  • Adjuk hozzá a sütőport, szódabikarbónát és a vanília aromát.
  • Keverjük bele a lisztet.
  • Görgessünk kis labdákat, majd lapítsuk ki egy kicsit egy villa segítségével.
  • Előmelegített sütőben 170fokon süssük 6-7 percig, vagy amíg jól átsül.

 

Jó étvágyat!

 

c Mennyiség Bioheal ajánlás
     
kcal 5585,85  -
Fehérje, g 118,25  -
Szénhidrát, g 564,32  -
Zsírok, g 143,13  -
A-vitamin, μg 1077,00 135%
B12-vitamin, μg 0,72 10%
B6-vitamin, mg 0,49 12%
C-vitamin, mg 0,00 0%
Cink, mg 12,20 51%
D-vitamin, μg 2,08 3%
E-vitamin, mg 17,89 18%
Folsav, μg 28,14 5%
Foszfor, mg 1743,43 83%
Kalcium, mg 475,55 48%
Kálium, mg 2072,55 104%
K-vitamin, μg 15,88 21%
Magnézium, mg 582,24 155%
Mangán, mg 10,93 547%
Niacin, mg 13,97 29%
Pantoténsav, mg 1,93 11%
Réz, mg 1,73 173%
Riboflavin, mg 0,83 20%
Szelén, μg 106,65 71%
Tiamin, mg 0,72 22%
Vas, mg 11,71 49%

 

Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.