Oreós red velvet brownie
november 11, 2017

Oreós red velvet brownie

 Image-1-7

Hozzávalók

  • 225g vaj
  • 300g xilit
  • 4 tojás
  • 1 teáskanál vanília aroma
  • 180g liszt
  • 65g kakaópor
  • csipet só
  • folyékony piros ételfesték

 

  • egy zacskó oreó keksz
  • 225 g mascarpone

 

  • 120g tejcsokoládé
  • 120g étcsokoládé
  • 1 evőkanál növényi zsiradék
  • Készíthetsz sóskaramella réteget is a tetejére a csokoládé helyett!

 

Elkészítés

  • Keverjük össze a vajat és a cukrot egy mixerben. Adjuk hozzá a tojásokat és keverjük el egyenletesen. Ezután mehet bele a vanília, a só, a kakaó és a liszt. Ne keverjük túl!
  • Adjuk hozzá az ételfestéket majd keverjük el egyenletesre.
  • Öntsük az egészet egy 23×33 centis tepsibe. Előmelegített sütőben 180 fokon süssük 20-25 percig.
  • Hagyjuk teljesen lehűlni.
  • Törjük össze finomporhanyósra, apró darabosra az oreót, majd kézzel dolgozzuk össze a krémsajttal.
  • Ha a brownie teljesen lehűlt, öntsük a tetejére az oreós réteget.
  • Gőz felett olvasszuk fel a csokoládét a vajjal/ zsiradékkal. Egyenletesen tegyük a brownie tetejére.
  • Hagyjuk teljesen kihűlni mielőtt felvágjuk kockákra.

 

Jó étvágyat!

 

A teljes recept teljes ásványi anyag és vitamintartalma:

c Mennyiség Bioheal ajánlás
     
kcal 7482,10  -
Fehérje, g 127,63  -
Szénhidrát, g 685,04  -
Zsírok, g 271,81  -
A-vitamin, μg 1650,54 206%
B12-vitamin, μg 1,88 25%
B6-vitamin, mg 0,43 10%
C-vitamin, mg 0,00 0%
Cink, mg 17,64 74%
D-vitamin, μg 4,16 6%
E-vitamin, mg 8,33 8%
Folsav, μg 50,04 8%
Foszfor, mg 2140,35 102%
Kalcium, mg 794,78 79%
Kálium, mg 3269,34 163%
K-vitamin, μg 32,40 43%
Magnézium, mg 948,03 253%
Mangán, mg 10,89 544%
Niacin, mg 5,01 10%
Pantoténsav, mg 3,03 17%
Réz, mg 6,36 636%
Riboflavin, mg 1,75 42%
Szelén, μg 141,15 94%
Tiamin, mg 0,58 17%
Vas, mg 37,64 157%

 

Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.