Grill sajt zöldségágyon
november 30, 2017

Grill sajt zöldségágyon

Image-1-1-1 

Hozzávalók

  • 1 piros kaliforniai paprika, csíkokra vágva
  • 1 narancssárga kaliforniai paprika, csíkokra vágva
  • 1 sárga kaliforniai paprika, csíkokra vágva
  • 1 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 2 teáskanál balzsamecetet
  • 250g grillsajt, 2-3 szeletre vágva
  • 1 citrom leve
  • 70 g rukkola saláta
  • 2 evőkanál fenyőmag, pörkölt

 

Elkészítés

  • Keverjük össze az olajat, az ecetet és a citromlevet egy kis tálban.
  • Grillezzük meg a paprikát bőrével lefelé fordítva, amíg megfeketedik. Tegyük egy tálba, fedjük le alufóliával és hagyjuk a gőzben 5 percig. Ezután könnyű lesz lehúzni a bőrét.
  • Tegyük a rukkolát egy tálra és helyezzük rá a paprikát.
  • Locsoljuk meg a citromos öntettel, és szórjuk meg fenyőmaggal.
  • Forró serpenyőben vagy grill lapom süssük a sajt mindkét oldalát 2-2 percig, vagy amíg kicsit megolvad.

 

Jó étvágyat!

Halloumi-and-roasted-pepper-salad-hero-79590b25-e482-4ee1-a909-0af610cc9a18-0-472x310

 

A teljes recept teljes ásványi anyag és vitamintartalma:

c Mennyiség Bioheal ajánlás
     
kcal 1670,80  -
Fehérje, g 89,62  -
Szénhidrát, g 141,64  -
Zsírok, g 50,75  -
A-vitamin, μg 3955,86 494%
B12-vitamin, μg 1,65 22%
B6-vitamin, mg 2,09 50%
C-vitamin, mg 3,03 0%
Cink, mg 11,47 48%
D-vitamin, μg 0,81 1%
E-vitamin, mg 44,04 44%
Folsav, μg 44,79 7%
Foszfor, mg 822,12 39%
Kalcium, mg 725,83 73%
Kálium, mg 3737,40 187%
K-vitamin, μg 123,97 165%
Magnézium, mg 353,21 94%
Mangán, mg 3,20 160%
Niacin, mg 12,15 25%
Pantoténsav, mg 2,82 16%
Réz, mg 1,33 133%
Riboflavin, mg 2,65 63%
Szelén, μg 33,81 23%
Tiamin, mg 0,38 11%
Vas, mg 30,10 125%
Címke:
Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.