5 sajtos töltött gomba
november 16, 2017

5 sajtos töltött gomba

 Image-1-3

Hozzávalók

  • 120g krémsajt
  • marék reszelt mozzarella
  • marék gouda sajt
  • fél marék füstölt sajt
  • fél marék frissen reszelt parmezán
  • ½ teáskanál bors
  • 30 gomba megmosva, a tönk eltávolítva

 

Elkészítés

  • Melegítsük elő a sütőt 175 fokra.
  • Egy tálban keverjük össze az összes sajtot és a borsot.
  • Töltsük meg az összes gombát a sajtos töltelékkel, majd tegyük egy sütőpapírral lefedett tálcára.
  • Süssük a gombát 15 percig.

 

 

A teljes recept teljes ásványi anyag és vitamintartalma:

c Mennyiség Bioheal ajánlás
     
kcal 2422,00  -
Fehérje, g 167,66  -
Szénhidrát, g 34,94  -
Zsírok, g 114,61  -
A-vitamin, μg 795,30 99%
B12-vitamin, μg 3,87 52%
B6-vitamin, mg 0,34 8%
C-vitamin, mg 3,31 0%
Cink, mg 16,36 68%
D-vitamin, μg 78,29 104%
E-vitamin, mg 1,39 1%
Folsav, μg 26,89 4%
Foszfor, mg 2624,86 125%
Kalcium, mg 3496,33 350%
Kálium, mg 1373,40 69%
K-vitamin, μg 8,87 12%
Magnézium, mg 152,59 41%
Mangán, mg 0,25 13%
Niacin, mg 7,52 16%
Pantoténsav, mg 3,11 17%
Réz, mg 1,25 125%
Riboflavin, mg 2,30 55%
Szelén, μg 79,72 53%
Tiamin, mg 0,16 5%
Vas, mg 2,45 10%

 

Címke:
Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.