Tepsis mini croissant
október 27, 2017

Tepsis mini croissant

 Image-1-1

Hozzávalók

  • 220 ml habtejszín
  • 2 evőkanál xilit
  • 1 teáskanál vanília kivonat
  • 100 g Toblerone tejcsokoládé darabokra tört
  • 6 mini croissant
  • 2 tojás
  • 16 szem fagyasztott málna

 

Elkészítés

  • Melegítsük elő a sütőt 160 fokra légkeverésesre. Vajazzunk ki 4 mini kerámia sütőtálcát.
  • Keverjük össze a habtejszínt, a cukrot, a vanília rudat és a tojást egy nagy tálban. Vágjuk félbe horizontálisan és vertikálisan a croissantot.
  • Tegyük a croissantot a tálakba, majd öntsük rá a tejszínes tojásos mixet. Hagyjuk 10 percet ázni, majd tegyük rá a málnát és a csokoládét. Süssük 25 percig, vagy amíg aranybarna lesz és az öntet megkeményedik.

 

Jó étvágyat!

 

c Mennyiség Bioheal ajánlás
     
kcal 3513,20  -
Fehérje, g 70,26  -
Szénhidrát, g 293,84  -
Zsírok, g 131,46  -
A-vitamin, μg 1241,16 155%
B12-vitamin, μg 1,10 15%
B6-vitamin, mg 0,23 5%
C-vitamin, mg 0,77 0%
Cink, mg 5,99 25%
D-vitamin, μg 4,37 6%
E-vitamin, mg 4,79 5%
Folsav, μg 70,74 12%
Foszfor, mg 790,40 38%
Kalcium, mg 352,66 35%
Kálium, mg 1030,32 52%
K-vitamin, μg 13,64 18%
Magnézium, mg 218,79 58%
Mangán, mg 2,26 113%
Niacin, mg 4,94 10%
Pantoténsav, mg 2,73 15%
Réz, mg 1,48 148%
Riboflavin, mg 1,37 33%
Szelén, μg 105,87 71%
Tiamin, mg 0,55 17%
Vas, mg 13,27 55%

 

Címke:
Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.