Nyelőcső problémák és reflux
szeptember 10, 2017

 

Nyelőcső problémák és reflux

 

A nyelőcső- olyan szerkezet ami összeköti a szájat és a torkot a gyomorral, segít elszállítani az ételeket és italokat a gyomorig. A nyelőcső, ami a szív és a légcső mögött helyezkedik el segítheti vagy akadályozhatja az ételek áramlásást. Bizonyos gyógynövények segítenek kezelni a nyelőcső problémáin, azonban ha komoly a baj, érdemes orvoshoz fordulni vele.

 Image-1

Rengeteg olyan betegség vagy probléma van amik egész gyakoriak, és vannak, amik ritkábban jelentkeznek. A Nemzeti Egészségügyi Intézmény álláspontja szerint a nyelőcső okozta probléma lehet a reflux, nyelőcső rák, hiatus hernia . Ezek közül a reflux az egyik leggyakoribb, amikor a táplálék és a folyadék visszafolyik a gyomorból a nyelőcsőbe, és általában természetes módszerekkel is kezelhető.

 

Mely növények segítenek?
A kurkuma, a vörös szil és a gólyaorr a leggyakrabban használt gyógynövény ilyen esetben. A gyógynövényeket gyakorta használják a nyelőcsővel kapcsolatos fájdalmak vagy gyulladás kezelésére. A következő növények segítenek a gyulladás csökkentésében:

  • Kurkuma
  • Kanadai aranygyökér
  • Kasvirág
  • Vörös szil

 

A vörös szil az egyik leghatásosabb gyógynövény a nyelőcső problémák kezelésére. Segít csökkenteni a gyulladást, enyhíti a fájdalmat és megszünteti az irritációt. A vörös szil fogyasztásának egyik legjobb módja, ha kapszula formájában fogyasztjuk.

 

A nyelőcsővel kapcsolatos problémákat mindig szakembernek kell kezelni. Amennyiben orvosi segítséget is kértünk, mellőzzük a gyógynövények használatát, hogy a a gyógyszerek adagolása pontos legyen.

Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.