Vérnarancsos avokádós quinoa saláta
november 12, 2016

Vérnarancsos avokádós quinoa saláta

 image-1-8

Hozzávalók

  • 4 bögre apróra vágott kelkáposzta
  • 5dl főtt quinoa
  • 3 közepes vérnarancs meghámozva apró kockákra vágva
  • 1 avokádó meghámozva meghámozva megpucolva
  • 15g kéksajt vagy fetasajt

 

Hozzávalók a szószhoz

  • 3 kanál olíva olaj
  • 1/3 csésze olívaolaj
  • 2 evőkanál fehér borecet
  • 3 evőkanál friss vérnarancs lé
  • 2 evőkanál friss citromlé
  • 1/4 teáskanál citromhéj
  • 1 teáskanál méz
  • 1/4 teáskanál tengeri só
  • frissen őrölt fekete bors, ízlés szerint

 

Elkészítés

  • Keverjük össze az összes saláta hozzávalót egy nagy tálba. Kicsit nyomkodjuk össze a kezünkkel, hogy az avokádót szétmorzsoljuk.
  • A mártáshoz: keverjük össze az összes mártáshozzávalót egy tálba.
  • Öntsük rá az öntetet a salátára.

Jó étvágyat!

Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.