Krémes mustáros gomba pirítóssal
július 15, 2016

Krémes mustáros gomba pirítóssal

 JPEG image-6DE85C8AF7C4-1

Hozzávalók

  • 1 szelet teljes kiőrlésű barnakenyér
  • 1 ½ evőkanál krémsajt
  • 1 evőkanál olíva olaj
  • 3 marék szeletelt vargánya
  • 2 evőkanál tej
  • ¼ teáskanál mustár (mag! )
  • 1 evőkanál apróra vágott medvehagyma
  • só-bors

 

Elkészítés

  • Melegítsük meg az olajat, és pároljuk meg a gombát, amíg megpuhul. Kanalazzuk rá a tejet, a maradék krémsajtot, és a mustár magot.
  • Keverjük össze jó alaposan.
  • Eközben pirítsuk meg a toastot. Amíg meleg, kenjünk meg egy kis krémsajttal.
  • Az elkészült gombát, tegyük még meleg toastra.
  • Szórjuk meg egy medvehagymával.

 

A recept teljes ásványi anyag és vitamintartalma:

Vitamin, ásványi anyagok Mennyiség Bioheal ajánlás
     
kcal 761,72  -
Fehérje, g 8,91  -
Szénhidrát, g 13,02  -
Zsírok, g 19,59  -
A-vitamin, μg 48,62 6%
B12-vitamin, μg 0,09 1%
B6-vitamin, mg 0,16 4%
C-vitamin, mg 0,00 0%
Cink, mg 1,22 5%
D-vitamin, μg 0,79 1%
E-vitamin, mg 3,46 3%
Folsav, μg 13,06 2%
Foszfor, mg 238,64 11%
Kalcium, mg 84,87 8%
Kálium, mg 688,34 34%
K-vitamin, μg 0,34 0%
Magnézium, mg 3,98 1%
Mangán, mg 0,14 7%
Niacin, mg 6,08 13%
Pantoténsav, mg 1,22 7%
Réz, mg 0,56 56%
Riboflavin, mg 0,26 6%
Szelén, μg 38,48 26%
Tiamin, mg 0,05 2%
Vas, mg 0,56 2%
Címke:
Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.