Krémes tonhalas mártogató
május 20, 2016

Krémes tonhalas hagymás mártogató

  Image-1-6

Hozzávalók

  • 170 g riomare tonhal jól lecsepegtetve
  • 100 g vöröshagyma apróra vágva
  • 2 evőkanál apróra vágott friss metélőhagyma
  • 2 evőkanál kapribogyó
  • 1 citrom héja lereszelve
  • só és frissen őrölt fekete bors
  • 125 g zsírszegény ricotta
  • 90g light tejföl

 

Elkészítés

  • Keverjük össze a tonhalat a hagymával, a metélőhagymával, a capribogyóval és a citromhéjjal.
  • Fűszerezzük sóval és borssal.
  • Keverjük össze a ricottát a tejföllel egy másik tányérban.
  • Keverjük hozzá a tonhalas mixhez, míg egyenletes lesz.
  • Tálaljuk zöldségfalatokkal vagy ropogtatni valóval.

 

Jó étvágyat!

A recept teljes ásványi anyag és vitamintartalma:

Vitamin, ásványi anyagok Mennyiség Bioheal ajánlás
     
kcal 395,70  -
Fehérje, g 52,83  -
Szénhidrát, g 16,33  -
Zsírok, g 6,85  -
A-vitamin, μg 97,59 12%
B12-vitamin, μg 1,44 19%
B6-vitamin, mg 0,56 13%
C-vitamin, mg 3,24 0%
Cink, mg 2,12 9%
D-vitamin, μg 0,08 0%
E-vitamin, mg 0,16 0%
Folsav, μg 7,58 1%
Foszfor, mg 413,04 20%
Kalcium, mg 295,19 30%
Kálium, mg 597,03 30%
K-vitamin, μg 0,85 1%
Magnézium, mg 56,52 15%
Mangán, mg 0,11 5%
Niacin, mg 11,88 25%
Pantoténsav, mg 0,40 2%
Réz, mg 0,16 16%
Riboflavin, mg 0,26 6%
Szelén, μg 54,28 36%
Tiamin, mg 0,04 1%
Vas, mg 1,77 7%
Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.