Top 7 zsírégető gyümölcs
március 25, 2016

Top 7 zsírégető gyümölcs

 

Vannak bizonyos gyümölcsök, melyeknek zsírégető hatásuk van, és segítik a súlycsökkenést. Ez azért lehetséges, mert a gyümölcsökben olyan természetes zsírégetők találhatóak, mint a rostok és a pektin. Ezen kívül rengeteg természetes hatóanyag van benne, amely magát a fogyást segítik elő. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy megeszel egy tál málnát vagy papaját, és az egész napi étkezést „büntetlenül” megúszod; ezek a gyümölcsök segítik a súlycsökkenést a diétában.

 IMG_9259

Kókusz:

A kókusz húsát lehet önmagában snackként fogyasztani, vagy egyéb étel mellé kiegészítésnek. Óriási mennyiségű trigliceridet tartalmaz, amely 30 %-kal felgyorsítja a máj metabolizmusát. Mindegy, hogy olaj, víz, liszt, tej, vagy nyers formában fogyasztod,  ugyanúgy tartalmazzák ezeket a csodás összetevőket, melyek a karcsúbb alakhoz vezetnek.

 

Acai bogyó:

Ez a gyümölcs a világon az egyik legegészségesebb ételként van számon tartva. Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően segít energikus és egészséges maradni. Molekuláris szinten segíti a sejtmegújulást, ezáltal felgyorsítja az anyagcserét és felszámolja a szabad gyököket a szervezetben. Másik jó tulajdonsága, ami miatt érdemes fogyasztani, hogy szerepet játszik a szívproblémák és a rák megelőzésében.

 

Lychee:

 A licsi fogyasztása tisztítja a gyomrot és felgyorsítja az anyagcserét. Nagy mennyiségben történő fogyasztása esetén rövid idő alatt látványos eredmények érhetőek el vele a fogyás területén.

 

Málna:

A málna hihetetlen módon segít a has körüli zsírpárnák elleni küzdelemben, ezért megakadályozzák az elhízást már a kezdeti állapotban. Magas rosttartalma miatt energiát ad, és mozgékonyabbá tesz, tehát segít a mozgásszegény életmód elkerülésében.

 

Mangó:

Nagyobb mennyiségű fogyasztása megnövekedett védelmet nyújt a szívproblémák ellen, amely nyomós oka az elhízásnak. A rosttartalom felgyorsítja az anyagcserét ezáltal segíti a fogyást.

 

Sárkány gyümölcs:

Ez a gyümölcs segít az embereknek a legnagyobb problémájukban, ugyanis elveszi az éhségérzetet. A sárkánygyümölcs telítettséget okoz, ezért a felesleges nassolás is elmarad.

 

Papaya:

Papaya is a magas rosttartalma miatt felgyorsítja az anyagcsere működését. A rengeteg enzim mellett, amely a jó anyagcseréért felelős, karotinnal, flavonoidokkal és C vitaminnal is ellátja a szervezetet, továbbá növeli az energia szintet.

 

 

Kategória:
comments powered by Disqus

Keresés

Kiemelt hírek

Cimkék

© 2014 Bioheal. Az Eurotrade Pharma csoport tagja.